03/825.48.11

MEUBELRENOVATIE

  • Home
  • >    Meubelrenovatie
about-img

Glasparelstralen

Glasparelstralen gebeurt met zéér fijne glasbolletjes. Dit brengt ons in staat om heel fijn en secuur straalwerk uit te voeren. Door het glasparelstralen worden de oude vernis- en boenwaslagen verwijderd, zonder het hout te gaan beschadigen. Dit geeft als resultaat de u weer het natuurlijk hout bekomt waarbij de nerven licht worden geaccentueerd. Na het parelstralen wordt met perslucht het stof en de achtergebleven glasparel van het meubel verwijderd.

Schuren

Hoewel het parelstralen de fijnste straaltechniek is om op hout toe te passen, gaan wij het meubel nog licht opschuren. Het schuurproces gebeurt in verchillende stappen. Eerst gaat men met een grove korrel over het meubel. Dit zorgt er voor dat evenuele opstaande vezels weer gaan plat liggen. Dit geeft een mooi egaal resultaat. Daarna gaat men met een schuursponsje over het meubel. Hierdoor kunnen we ook in de kleinste hoekjes en in de gravures gaan schuren. Hierna wordt met perslucht het stof van het meubel verwijderd.

iphone-img
ipad-img

Vernissen of lakken

Bij het aanbrengen van de eerste vernislaag wordt het meeste aandacht besteed aan de moeilijk te bereiken punten. Indien nodig wordt er gebruik gemaakt van kwasten en penselen. Dit maakt dat wij ook op minder makkelijke meubels u een mooi en egaal resultaat kunnen garanderen. Hierna laat men het meubel een aantal uren drogen. Eens het meubel voldoende droog is, gaan we licht opschuren. Daarna wordt met behulp van het spuitpistool de tweede laag aangebracht. Eens de tweede laag droog is wordt er een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Dit gebeurt onder andere met een vochtige doek. Indien nodig brengt men nog een derde laag aan..

Adres

Industrieweg 13, 2850 Boom

Contact

Tel: 03/825.48.11
Fax: 03/825.49.00
Mail: contact@a-c-s-bvba.be

Algemene gegevens

O.N: BE 0434.022.540

REK.: KBC BE05 7370 5020 0775